Εκδήλωση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (04/11/2020) για τη Δράση “Ενίσχυση ΠΜΜΕ Αττικής λόγω Covid19” των ΠΕΠ Αττική

Share

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση στις 04/11/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 για την παρουσίαση της Δράσης «Ενίσχυση ΠΜΜΕ Αττικής λόγω Covid-19» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Περιφερειάρχης  Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

Την παρουσίαση θα κάνουν οι εκπρόσωποι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΕΛΑΝΕΤ), κα Παπαδοπούλου Δήμητρα και ο κος Μπασιάκος Σταύρος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σχετικά με το πρόγραμμα και την διαδικασία της αίτησης.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο κάτωθι link: 

https://zoom.us/webinar/register/WN_VJOSqb-0QLq0PIUw7KPJOw

H συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Close pop up